Alerg pentru respect!

 

Simona Voicescu Asociația Necuvinte

5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut, mă numesc Simona Voicescu și alerg pentru Necuvinte pentru că eu cred cu tărie că fiecare om are dreptul la o viață fără violență. O viață în care să nu se trăiască în frică, umilință și rușine.

Susțin proiectul “O viață fără violență” pentru că l-am inițiat împreună cu colegii mei din nevoia celor care ne-au solicitat ajutorul de a se reîntoarce la o normalitate sănătoasă. Lucrând cu victime ale violenței în familie știu cât de mult contează o mânî de ajutor întinsă la timp și cât de profund poate fi efectul serviciilor pe care acest proiect le oferă în viața lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Necuvinte este un proiect de suflet și cu mult suflet care vine în întâmpinarea persoanelor supravițuitoare ale violenței în familie și de gen din România, crează politici publice, adaptează cadrul legislativ, formează profesioniști și care crede că schimbarea societății începe cu fiecare dintre noi.

 

Proiectul ”O viață fără violență” inițiat la sfârșitul anului 2013 oferă servicii gratuite de tip integrat victimelor violenței în familie care solicită ajutorul Asociației Necuvinte.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

1 Donații

sa fie cu succes!!! ;)
31 Aug 2015
Simona Voicescu : Asociația Necuvinte
Alerg pentru respect!