Andreea Filip-Gheorghițescu - Asociația Necuvinte

Îmi dăruiesc ziua victimelor violenței în familie

400 RON Donatii stranse
26.666666666667% Complete
1,500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În atenția prietenilor mei a căror viață ar fi mult mai plictisitoare fără mine și care se gândesc ce să îmi cumpere săptămâna viitoare, de ziua mea.

Sunt oameni care au nevoie de ziua mea mai mult decât am eu. Sunt mulți, mulți de tot și nu e lucru prea ușor să alegi cui să îi donezi ziua ta de naștere.

Eu am ales Asociația Necuvinte pentru că a fost înființată din nevoia acută de informație și ajutor pentru victimele violenței bazate pe gen și a violenței în familie. Eu nu știu cât am nevoie de cadouri, dar persoanele sprijinite de această asociație au nevoie de ajutor. Așa că îi rog pe cei care voiau să îmi cumpere un cadou de ziua mea, să nu o facă. Să doneze suma de bani respectivă aici.

Trăim într-o țară în care violența în familie este la ordinea zilei. Fie că vorbim de violență fizică, fie că vorbim de violență emoțională este nevoie de soluții și de alternative pentru victimele violenței în familie care simt că vocile lor nu sunt auzite și care și-au pierdut speranța că viața lor poate fi și altfel decât întuneric și durere.

Florile se usucă, dar un ajutor oferit unde trebuie poate schimba vieți...


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Necuvinte

Asociația Necuvinte a fost înființată din nevoia acută de informație și ajutor pentru victimele violenței în familie și de gen. 

O viață fără violență

Proiectul ”O viață fără violență” inițiat la sfârșitul anului 2013 oferă servicii gratuite de tip integrat victimelor violenței în familie care solicită ajutorul Asociației Necuvinte.

3 Donatii

08 May 2018

Anonymous

250 RON
Vă pup
07 May 2018
04 May 2018