Alexandra Ciocan - Asociația Necuvinte

De ziua mea

450 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Am crescut într-un mediu abuziv și cunosc mult prea bine iadul violenței domestice. Totodată, știu cât de greu este să ieși de acolo și să îți reconstruiești viața, să reînveți să te iubești și să crezi că meriți o viață frumoasă și liniștită. Este o adevărată odisee și nu poți singur(ă).

Anul acesta am ales să îmi donez ziua de naștere Asociației Necuvinte și să sprijin proiectul lor: ”O viață fără violență”.

Detalii despre acest proiect:

”Proiectul ”O viață fără violență” inițiat la sfârșitul anului 2013 oferă servicii gratuite de tip integrat victimelor violenței în familie care solicită ajutorul Asociației Necuvinte.

Venim în întâmpinarea acelor persoane care nu-și permit financiar să iasă din relațiile de tip abuziv.

Prin echipa de specialiști și voluntari ajutăm persoanele care ne contactează cu intervenție și soluționare a situației de criza, consiliere juridică, plata taxelor pentru emiterea certificatelor medico-legale, întocmirea dosarelor pentru instanțe, reprezentare instanțe, consiliere psihologică, analize medicale, adăpost temporar prin parteneri. Pe lângă toate acestea, dorința noastră este să ajutăm aceste femei să redevină membre active ale societății, să le reîmputernicim cu credința că pot merge mai departe și încercăm să le eliberăm de statutul de victime ale violenței în familie. Le ajutăm și cu refacerea CV-urilor, depunerea aplicațiilor pentru interviuri, tehnica întocmirii unei scrisori de intenție și participarea la interviuri.”

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Necuvinte

Asociația Necuvinte a fost înființată din nevoia acută de informație și ajutor pentru victimele violenței în familie și de gen. 

O viață fără violență

Proiectul ”O viață fără violență” inițiat la sfârșitul anului 2013 oferă servicii gratuite de tip integrat victimelor violenței în familie care solicită ajutorul Asociației Necuvinte.

5 Donatii

************ private

45 RON
29 May 2018

************ private

150 RON
26 May 2018

************ private

30 RON
25 May 2018

************ private

75 RON
25 May 2018

************ private

150 RON
25 May 2018