Oana Ene - Asociația Necuvinte

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mai sunt 12 zile pana la ziua mea de nastere si la fel ca anul trecut am ales sa daruiesc aceasta zi. Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. 

S-a tot vorbit despre familie asa ca am ales o cauza care ofera ajutor pentru victimele violentei bazate pe gen si a violentei in familie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Necuvinte

Asociația Necuvinte a fost înființată din nevoia acută de informație și ajutor pentru victimele violenței în familie și de gen. 

O viață fără violență

Proiectul ”O viață fără violență” inițiat la sfârșitul anului 2013 oferă servicii gratuite de tip integrat victimelor violenței în familie care solicită ajutorul Asociației Necuvinte.

3 Donatii

Esti un om tare fain, creativ, amuzant si mereu cu zambetul pe buze. Faptul ca te implici si in astfel de intiative, ce sa mai zic, jos palaria. Te pup tare si sper ca o sa reusesti tot ce ti-ai propus prin aceasta initiativa. Happy Birthday :)
13 Nov 2018

Andrei

100 RON
05 Nov 2018

Anonymous

300 RON
Kiss my beloved cousin
05 Nov 2018