30 de ani fara violenta

 

Ana Duta Asociația Necuvinte

60% Complete
300 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În 8 iunie anul acesta voi implini 30 de ani si, desi suntem in 2020, inca sunt oameni care ma considera norocoasa ca nu "mi-am luat" vreo palma de la partenerul de viata. In 2020 inca aud femei care spun "am barbat bun, nu ma bate". Acum 20 de ani nu imi imaginam realitatea din ziua de azi. Ce-i drept si acum uneori traiesc intr-o bula intrucat normalitatea mea nu este egala cu normalitatea majoritatii. Dar stiu ca nu sunt singura in idealul asta si stiu ca mentalitati chiar se pot schimba. Iar Asociata Necuvinte cu asta se ocupa: promoveaza o viata fara violenta. 

Una dintre cele mai mari dorinte ale mele care o sa imi fie in gand cand o sa suflu in cele 30 de lumanari este sa nu mai existe femei care sa accepte, sa stie ca se poate altfel, sa aiba sprijin undeva. Statul roman din pacate nu prioritizeaza asta si de aceea noi, cei care stim care e normalul zilelor noastre, propun sa ne unim si sa ajutam Asociatia Necuvinte sa isi trimita cuvintele peste tot in Romania, fiecare femeie sa stie ca nu este singura in lupta asta si ca oricat de greu ar fi, oricat de multi copii ar avea, nu e imposibil. Exista viata dupa un sot abuziv. 


De ziua mea de nastere oricum nu se intrevad sanse sa petrecem prin cluburi sau hoteluri, o donatie catre Asociatia Necuvinte face cat o mie de "La multi ani!" pentru ca ii poate reda dreptul unei femei la multi ani... in viata, in siguranta.

Ana Duta

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Necuvinte este un proiect de suflet și cu mult suflet care vine în întâmpinarea persoanelor supravițuitoare ale violenței în familie și de gen din România, crează politici publice, adaptează cadrul legislativ, formează profesioniști și care crede că schimbarea societății începe cu fiecare dintre noi.

 

Proiectul ”O viață fără violență” inițiat la sfârșitul anului 2013 oferă servicii gratuite de tip integrat victimelor violenței în familie care solicită ajutorul Asociației Necuvinte.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Anonymous

200 RON
Singurele donatii pe care le fac deobicei sunt pentru animale
01 Jun 2020
100 RON
01 Jun 2020
Ana Duta : Asociația Necuvinte
30 de ani fara violenta