Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ligia Nistor Asociația Necuvinte

28.466666666667% Complete
427 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu-mi place să le numesc victime. Din punctul meu de vedere, femeile care trec prin violență domestică nu sunt victime, sunt supraviețuitoare. Poate sunt subiectivă, pentru că been there done that, acesta fiind și motivul pentru care, an de an, fac această strângere de fonduri de ziua mea. Pentru că eu am avut oameni buni de partea mea, care m-au ajutat să ies din coșmarul în care trăiam de 13 ani, aș vrea să le dau și altor femei șansa asta. Nu știu dacă vă imaginați cum e să te vezi liberă, să nu-ți mai calculeze nimeni pașii, să nu trebuiască să ai grijă să nu respiri mai zgomotos, să nu-l enervezi, să n-ai nimic al tău, să fii sub controlul total al unui psihopat pentru care alți oameni sunt obiecte pe care el este proprietar. Nu știu dacă se compară cu ceva sentimentul acela de libertate, pe care-l încearcă aceste femei când scapă din Infern. 

În acest an m-am trezit destul de târziu. Mai avem mai puțin de o săptămână, să strângem suma asta. Știu, sunt atâtea cauze de ajutat, atâția copii vulnerabili, atâția oameni bolnavi, bătrâni care nu au nimic. Știu că e greu să alegi pentru cine donezi, e greu să ai încredere că banii tăi merg acolo unde se spune că merg. Eu, personal, garantez pentru Asociația Necuvinte. Și vă asigur că banii voștri vor face ca încă o femeie, împreună cu copiii ei, să aibă o viață.

Mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Necuvinte este un proiect de suflet și cu mult suflet care vine în întâmpinarea persoanelor supravițuitoare ale violenței în familie și de gen din România, crează politici publice, adaptează cadrul legislativ, formează profesioniști și care crede că schimbarea societății începe cu fiecare dintre noi.

 

Proiectul ”O viață fără violență” inițiat la sfârșitul anului 2013 oferă servicii gratuite de tip integrat victimelor violenței în familie care solicită ajutorul Asociației Necuvinte.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

100 RON
22 Apr 2022

Anonymous

100 RON
La multi ani!
22 Apr 2022
22 Apr 2022

LMA_Ligia

152 RON
Happy Early B-Day, Ligia!
22 Apr 2022
Ligia Nistor : Asociația Necuvinte
Cel mai frumos cadou de ziua mea