Asociația Necuvinte

Asociația Necuvinte

De la voluntar la activist - Creștem generații de activiști

Status: Fundraising

Organizarea unei tabăre de activism pentru voluntarii Asociației Necuvinte, în care își vor dezvolta cunoștințele și abilitățile de lucru pentru prevenirea și soluționarea cazurilor de violență în familie și de gen. 

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

De la voluntar la activist - Creștem generații de activiști

La Asociația Necuvinte credem în puterea voluntariatului de a schimba lumea și credem că fiecare dintre noi poate aduce o schimbare pozitivă lumii în care trăim. Ca atare, voluntarii noștri, pe lângă implicarea în activitățile și proiectele pe care noi le derulăm, devin și ambasadori ai schimbării.

Investim în creșterea stimei de sine, a gândirii critice, a încrederii în puterile lor. Investim în tineri și ei vor continua să ducă mai departe misiunea asociației noastre.

Întrucât credem că viitorul lor este viitorul nostru, este important să le oferim resursele necesare pentru a continua să se dezvolte personal și profesionalVom organiza o tabără unde voluntarii noștri vor învăța prin metode non-formale cum să lucreze mai bine în echipă, cum să identifice situații abuzive, cum pot raporta faptele pe care le văd sau despre care aud în jurul lor, cum să sancționeze comportamente și atitudini sexiste prin activități individuale sau/și de grup.

Creștem viitori activiști.

Poți contribui și tu la formarea a 15 tineri curioși și dornici de a aduce schimbare în comunitate și în societate, printr-o donație ce ne va ajuta să realizăm această tabără.